Avoimet työpaikat: kaksi sisältökehittäjää hankkeeseen

Haemme nyt Diakiin Nuorten digitaaliset tukipolut – 3X10D -hankkeeseen kahta sisältökehittäjää osa-aikaisiin (50 %) tehtäviin ajalle 15.3.–15.7.2021.

Nuorten digitaaliset tukipolut –- 3X10D -hankkeessa kehitetään nuorille suunnattua digitaalista tukipalvelua. Zekki-palvelun tavoitteena on, että nuoret saisivat helpommin tietoa omasta hyvinvoinnistaan ja löytäisivät tilanteeseensa sopivaa tukea. Tammikuussa 2021 julkaistun palvelun jatkokehitystä varten hankkeeseen haetaan nyt nelihenkistä 18–25-vuotiaista nuorista koostuvaa kehittäjäryhmää (kaksi sosiaalisen median sisällöntuottajaa ja kaksi sisältökehittäjää) neljäksi kuukaudeksi 50 % työajalla. Työ tehdään etätyönä.

Sisältökehittäjänä annat osaamistasi Zekkiin kehitettävän uuden, nuorten hyvinvoinnin teemaan linkittyvän sisältökokonaisuuden ideointiin ja käytännön toteutukseen. Pääset ideoimaan, miten Zekki voisi laajentaa käyttäjiensä tietämystä hyvinvoinnista innovatiivisesti, käyttäjälähtöisesti ja parasta mahdollista käyttäjäkokemusta tavoitellen. Rakennat sen pohjalta Zekki-palveluun uutta sisältökokonaisuutta yhdessä työparisi ja muun Zekki-tiimin kanssa. Annat osaamistasi myös Zekin muuhun kehittämiseen.

Työssä tarvitset ennen kaikkea näkemystä siitä, millainen on hyvä nuorille suunnattu digipalvelu, ja haluat olla mukana kehittämässä sellaista. Tieto voi olla peräisin kokemuksen, koulutuksen tai harrastuneisuuden tuomasta osaamisesta. Inspiroidut asioiden parantamisesta ja yhteen hiileen puhaltamisesta. Olet myös aidosti kiinnostunut nuorten hyvinvoinnin edistämisestä. Pystyt itseohjautuvuuteen ja osaat organisoida omaa työntekoasi. Työskentelet mielelläsi sekä osana tiimiä että itsenäisesti. Sinulla on valmiudet tehdä etätyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä innostuneessa sekä asiantuntevassa organisaatiossa, jossa saat hyvän perehdytyksen ja tukea tehtävääsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Reija Paananen, p. 040 508 4294, sähköposti reija.paananen@diak.fi ti 16.2. klo 14-16 ja ti 23.2. klo 12-14.

Kiinnostuitko sisältökehittäjän tehtävästä? Täytä tietosi ja lyhyt hakemuksesi kirjallisesti meidän rekrytointijärjestelmään ja linkkaa mukaan videohakemus (esim. YouTube-kanavallesi tai muuhun pilvipalveluun), jossa kerrot:

  • Miksi olet kiinnostunut tästä työtehtävästä?
  • Minkälaista osaamista toisit mukanasi?
  • Millainen on mielestäsi hyvä nuorille suunnattu digipalvelu?
  • Mitä ja miten mielestäsi nuorille pitäisi hyvinvoinnista kertoa?

Haethan tehtävään 28.2. mennessä.