Mini-animaatiot työyhteisöjen monikulttuuriseen arkeen!

Kolme animoitua rakennustyömaalaista seisovat tekstin alapuolella. Tekstissä lukee: Rikotaan kielimuuri, Kielitietoisuus työpaikalla & selkokielinen ohjaaminen
Työskenteleekö työyhteisössäsi ihmisiä eri kieli- ja kulttuuritaustoista? Kahdessa uudessa mini-animaatiossa sukelletaan työyhteisöjen arkeen monikulttuurisen työntekijän näkökulmasta. Millainen on kaikkien kahvihuone? Miten kaikki voivat osallistua kielimuurin rikkomiseen?

Voit helposti vaikuttaa siihen, että kaikki kokevat olevansa osa porukkaa. Aloita katsomalla videot:

>> Rikotaan kielimuuri! Kielitietoisuus työpaikoilla ja selkokielinen ohjaaminen

>> Kaikkien kahvihuone! Monikulttuurinen kohtaaminen työyhteisössä

Animaatiot on tuotettu Opin portailta työelämään Satakunnassa -hankkeessa, jota hallinnoi Diakonia-ammattikorkeakoulu ja sen osatoteuttajia ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu (Samk), Länsirannikon koulutus oy WinNova sekä Satakunnan koulutuskuntayhtymä (Sataedu). Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta.

Lue lisää:  https://opinportailla.diak.fi/.