Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: opiskelijapalveluiden assistentti Helsinkiin

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle opiskelijapalveluiden assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.–31.12.2021.

Diakin opiskelijapalvelut tuottavat tukipalveluita hakijoille, opiskelijoille ja henkilöstölle opintojen eri vaiheissa. Opiskelijapalveluissa toimii hakijapalvelut, opintotoimistot, koulutussuunnittelijoita, opinto-ohjaajia ja kuraattoreita valtakunnallisissa tiimeissä.

Opiskelijapalvelun assistentti toimii opintohallintoon liittyvissä tehtävissä. Keskeisiä tehtäviä ovat:

  • opintotoimistossa asiakaspalvelu ja neuvonta eri palvelukanavissa
  • opintorekisterin ylläpito
  • opiskelijaviestintä
  • opiskelijavalintaprosessiin liittyvät tehtävät
  • opiskelijoiden valmistumiseen liittyvät tehtävät sekä
  • harjoittelusopimusten ja laskujen käsittely eri järjestelmissä.

Lisäksi tehtävässä pääsee kehittämään opintohallinnon käytäntöjä ja työkaluja mahdollisuuksien mukaan. Opiskelijapalveluissa palvelua tuotetaan suomeksi ja englannin kielellä.

Sinulla on soveltuva koulutus ja kokemusta erilaisista hallinnon tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia, aktiivista ja itsenäistä työotetta, kehittämisosaamista, palveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan oppilaitosyhteisössä tai ammattikorkeakoulussa hankittu kokemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat Helsingin Kalasatamassa.

Lisätietoja saa opiskelijapalveluiden päällikkö Pia Juuselalta pia.juusela@diak.fi tai puh. 0505727753 (12.2. klo 13–14, 15.2. klo 12–13 ja 17.2.klo 9–10)

Haethan tehtävään 21.2.2021 mennessä.