Opetus jatkuu Diakissa pääosin etänä helmikuun loppuun asti

Kuvituskuva
Diakin valmiusryhmä on päättänyt, että opetustoiminta jatkuu pääosin etänä helmikuun 2021 loppuun asti. Valmiusryhmä seuraa tilanteen kehittymistä ja valtakunnallisia sekä alueellisia linjauksia jatkuvasti ja tarkentaa ohjeistuksia tarvittaessa.

Helmikuun loppuun asti toimimme mallilla, jossa opetus jatkuu samalla tavalla kuin nyt: opetus on siirretty mahdollisimman laajasti toteutettavaksi verkossa. Myös tentit toteutetaan sähköisinä niin laajasti kuin mahdollista.

Kampuksilla vain välttämätön lähiopetus ja tentit

Kampuksilla järjestetään ainoastaan välttämättömästi paikalla olemista vaativa opetus, kuten simulaatiot, ja osa tenteistä. Opetuksen lukujärjestykseen on merkitty, toteutuuko opetus etänä vai paikan päällä.

Helmikuun 2021 loppuun yleiset tentit järjestetään pääosin etänä. Myös ammatillisen ruotsin kirjalliset kokeet on päätetty siirtää etätoteutukseen.

Seuraavien aineiden tentit toteutuvat valvotusti kampuksilla:

  • kypsyysnäytteet
  • lääkelaskujen tentit
  • lääkehoidon tentit, jos niihin liittyy lääkelaskuja
  • tulkkikoulutusten osalta lehtorit ilmoittavat tenttikohtaisesti tenttimistavan.

Yleisissä tenteissä käytetään maskeja, lue lisää uutisesta. Jos kuulut riskiryhmään etkä terveydellisistä syistä voi käyttää maskia tentissä, ilmoita siitä tentti-ilmoittautumisen yhteydessä. Tällöin varataan erillinen tila, jossa tentin voi suorittaa.

Kaikki yleisen tentin ilmoittautumiset tehdään vain e-lomakkeen kautta määräaikaan mennessä. Ilmoittaudu viimeistään edeltävänä torstaina klo 23.59. Lue lisää uutisesta.

Lue lisää sähköisen tentin suorittamisesta sivulta Yleiset tentit ja rästitehtävät.

Seuraa Diakin koronatiedotusta

Seuraa tiedotusta ja koronainfoa Tuudossa, Moodlessa ja päivittyvällä koronatilannesivuillamme www.diak.fi/korona. Muista myös tarkistaa lukujärjestykset säännöllisin väliajoin muutosten varalta.

Lisätiedot: