Siirry sisältöön

Syksyn yhteishaun todistusvalintojen tulokset julkaistu Opintopolussa

Syksyn yhteishaun ammatillisen ja ylioppilastutkinnon perusteella tehtävän todistusvalinnan tulokset julkaistiin Opintopolussa 22.10.

Ammatillisella todistusvalinnalla valitaan 20 % ja yo-todistusvalinnalla 20 % kunkin hakukohteen uusista opiskelijoista ja vain ensikertaa korkeakoulupaikan vastaanottavat voivat tulla niissä valituksi. Mikäli hakija ei tullut valituksi ensisijaiseen hakukohteeseensa, voi hän vielä yrittää tavoitella ylemmän hakukohteen opiskelupaikkaa AMK-valintakokeessa.

Tarkempaa tietoa todistusvalinnasta löytyy sivulta www.ammattikorkeakouluun.fi.

AMK-valintakokeet järjestetään 27.-29.10. Diakin Helsingin-, Oulun- ja Porin-kampuksilla. Syksyllä yhteishaussa mukana olevien koulutuksien aloituspaikoista 60 % täytetään AMK-valintakokeen perusteella. Valintakokeen käytännön järjestelyistä Diakissa lisätietoja täällä.

Opiskelijavalintojen tulokset julkaistaan viimeistään 27.11. Opintopolussa.

Kaikkien yllä mainituilla tavoilla opiskelupaikan saaneiden pitää ottaa opiskelupaikka vastaan ja ilmoittautua kevätlukukaudelle 4.12. klo 15.00 mennessä. Varasijalta hyväksyttyjen määräaika ilmoitetaan tuloskirjeessä. Varasijoja täytetään 15.12. klo 15.00 saakka.