Avoimet työpaikat: määräaikainen terveysalan lehtori Helsinkiin

Haemme nyt Helsingin-kampukselle terveysalan lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2021–31.12.2021.

Terveysalan lehtori opettaa ensisijaisesti näyttöön perustuvaa hoitotyötä, erityisesti sisätautien- ja/tai kirurgista hoitotyötä sekä kliinisen hoitotyön perusteita ja lääkehoitoa. Tehtäviin kuuluu myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjausta sekä taitopaja- ja simulaatio-opetusta. Terveysalan lehtori osallistuu TKI-toimintaan, Diakin työelämäyhteistyöhön sekä kansainväliseen toimintaan.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, laaja-alaista terveysalan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta ja kokemusta kliinisestä hoitotyöstä, verkko- ja monimuoto-opetuksesta sekä ohjaustyöstä korkeakoulussa. Eduksi katsotaan ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus sekä valmius opettaa ja ohjata myös englanniksi.

Sinun tulee täyttää asetuksen 1129/2014 mukainen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimus.

Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät työelämän yhteistyöverkostoja ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Helsingin-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Paula Koistinen p. 040 8696043, 13.10. klo 13.00–15.00 ja 15.10. klo 14.30–16.30.

Haethan tehtävää 25.10.2020 mennessä.