Yleiset uusintatenttipäivät toteutuvat 3.9. alkaen kampuksilla

Yleiset uusintatentit järjestetään 3.9. tentistä alkaen jälleen valvotusti kampuksilla. Ilmoittautuminen tapahtuu kuitenkin sähköisesti e-lomakkeella. 

Tee tentti-ilmoittautuminen e-lomakkeella viimeistään tenttiä edeltävänä torstaina klo 23.59 mennessä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei voida vastaanottaa, sillä tiedot tenttijöistä toimitetaan eteenpäin heti ilmoittautumisajan päätyttyä. Kaikkien tulee ilmoittautua tentteihin sähköisesti.

Voit ilmoittautua ja suorittaa uusintatenttipäivänä useamman tentin. Tässä tapauksessa, tee kustakin tentistä oma ilmoittautumisensa.

Mitä tapahtuu tenttipäivänä?

Suoritat tentin kampuksella yleisenä tenttipäivänä klo 16-19 välisenä aikana. Suosittelemme maskin käyttöä tenttitilanteessa. Tutustu Diakin turvallisuusohjeisiin ennen kampukselle saapumista. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistus, kynä ja kumi.