Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Osa-aikainen tutkija hankkeeseen

Haemme ESR-rahoitteiseen Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatiohanke Sokraan Oulun-kampukselle osa-aikaista tutkijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.10.2020–30.9.2022.

THL:n hallinnoima Sokra-hanke tukee ja koordinoi Euroopan Sosiaalirahaston toimintalinja viiden,  ”Sosiaalinen osallisuus ja köyhyyden torjunta”, hankkeita ja tavoitteita. Diak toteuttaa hanketta Itä- ja Pohjois-Suomessa (ks. tarkemmin www.thl.fi/sokra).

Tutkija vastaa osallisuutta edistävien käytäntöjen arvioinnista. Hän tukee aluekoordinaattoria osallisuutta edistävien käytäntöjen keräämisessä ja dokumentoinnissa Innokylään THL:n erikoissuunnittelijan johdolla. Avaintehtäviin kuuluvat osallisuutta edistävien käytäntöjen arviointi ja dokumentointi sekä kehittämishankkeiden tukeminen osallisuuden edistämisessä.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta osallisuuden edistämisen parissa tehdystä tutkimustyöstä, arvioinnista ja dokumentoinnista. Osaat myös luontevasti hyödyntää tekemääsi tutkimustyötä kehittämishankkeiden hyväksi osallisuuden edistämisessä.  Arvostamme käytännön kokemusta hanketyöstä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tutkijan osa-aikainen tehtävä on n. 40 % kokoaikaisen työstä.

Haethan tehtävään 13.9. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Sari Vilminko, p. 040 091 0223 to 27.8. klo 15.30 – 16.30 ja ti 8.9. klo 12 – 13.