Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: ICT-projektipäällikkö Helsinkiin

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle ICT-projektipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ICT-projektipäällikkönä työskentelet Diakin digi- ja infrapalveluissa osana 12 hengen tiimiä. Diakin digi- ja infrapalvelut tarjoavat osaamistaan ja palveluitaan valtakunnallisesti opiskelijoille, henkilöstölle ja organisaatiolle. Toimintoihin kuuluvat mm. tukipalvelut, opetusteknologiapalvelut ja projektinhallinta.

Projektipäällikkönä vastaat Diakin sisäisten projektien suunnittelusta ja etenemisen seurannasta, projektisalkun hallinnasta sekä projektinhallinnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Osallistut projektien vetämiseen ja toteutukseen yhdessä organisaation tulosalueiden, ICT-toimittajien ja tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa. Projektit liittyvät Diakin sisäisten järjestelmien kehitykseen. Lisäksi tehtävänkuvaa voidaan muokata Diakin tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on:

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • vähintään kolmen vuoden kokemus projektityöskentelystä tai vahvaa työssä hankittua pätevyyttä projektien läpivientiin
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, riippuvuuksia, toimintojen kehittämiskohteita ja uusia mahdollisuuksia
  • osaat analysoida prosesseja kriittisesti, hyödynnät tekemisessäsi digitalisaation antamia mahdollisuuksia ja viet asioita itsenäisellä otteella aktiivisesti eteenpäin ja käytäntöön
  • vahvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi sekä valmius itsenäiseen, oma-aloitteiseen ja dokumentoivaan työhön
  • eduksi tehtävässä katsotaan fasilitointitaidot ja koulutuksen toimialaan liittyvien järjestelmien tuntemus.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mahdollisuuksia täynnä olevan tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat Helsingin Kalasatamassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Mari Nyrhinen, p. 040 704 4296, to 20.8. klo 12–13 ja to 28.8. klo 9–10.

Haethan tehtävään 6.9.2020 mennessä.