Diakin opiskelijakunta O’Diako toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi!

Hei uusi opiskelija ja tervetuloa Diakiin!

Mikä on O’Diako?

O’Diako on vuonna 1998 perustettu, kaikkien Diakonia-ammattikorkeaoulun opiskelijoiden opiskelijakunta, kampuksesta ja tutkinnosta riippumatta. O’Diako on opiskelijoiden puolella heitä koskevassa päätöksenteossa; tiedottaa heitä koskevista asioista ja ylläpitää edunvalvontaa. Paikallisesti O’Diako järjestää tapahtumia, liikuntaa ja vertaistutorointia. Haluamme luoda kaikille avoimen, yhdenvertaisen ja mukavan opiskelijakunnan.

Miksi liittyisin O’Diakoon?

Opiskelijakunnan jäsenenä sinulla on myös oikeus äänestää ja olla ehdolla O’Diakon edustajiston vaaleissa. Voit myös hakea mukaan paikalliseen jaostotoimintaan tai muuten lähteä toimintaan mukaan. O’Diakon jäsenenä saat rahan arvoisia etuja, kun maksat esim. uusista opiskelijahaalareistasi  ja tapahtumista vain jäsenhinnan. Pidämme huolta sinun hyvinvoinnistasi ja annamme apua, kun sitä tarvitset.

Miten liityn, kuka auttaa?

Osoitteesta www.odiako.fi löytyy kaikki tarvittava tieto opiskelijakuntaamme liittyvistä asioista sekä jäseneksi liittymisestä. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, toiminnanjohtajamme Sanni Kupiainen auttaa mielellään jäsenyysasioissa ja hänet tavoittaa sähköpostitse toiminnanjohtaja@odiako.fi.

Mistä saan lisää tietoa?

Facebook O’Diako – Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Instagram @odiako_fi

O’Diakon edustajisto ja hallitus

Edustajiston yhteystiedot: https://www.odiako.fi/edustajisto

Hallituksen yhteystiedot: https://www.odiako.fi/hallitus

O’Diako Pori
Porin jaoston yhteissähköposti: pori(at)odiako.fi
Facebook O’Diako Pori
Instagramm odiako_pori

O’Diako Oulu
Oulun jaoston yhteissähköposti: oulu(at)odiako.fi
Facebook O’Diako Oulu
Instagramm odiako_oulu