Avoimet työpaikat: kokoaikainen projektikoordinaattori Ouluun

Diakin Helsingin-kampuksen portaat
Haemme ESR-rahoitteiseen Osallisuus Suhteessa - Osallistava johtaminen ja hyvinvointi työyhteisössä -hankkeeseen Oulun-kampukselle projektikoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2020 – 31.7.2022.

Hankkeessa kehitetään Oulun evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän ja yhtymän alueella olevien seurakuntien, ortodoksisen seurakunnan ja Limingan rovastikunnan seurakuntien työntekijöiden työhyvinvointia, vuorovaikutusta, osaamista, osaamisen johtamista sekä henkilöstöhallintoa. Hankkeen toteuttamiseen osallistuvat seurakuntayhtymän organisaation, alueen seurakuntien esimiehet, asiantuntijat ja työntekijät. Kehittämisen painopisteenä on uusien toimintatapojen ja työskentelymallien tunnistaminen, kokeilu ja käyttöönotto tulevaisuuden osaamistarpeet huomioiden. Hanke tukee osatoteuttajien strategista kehittämistä ja vastaa kirkon sekä seurakuntien toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin.

Hanketta hallinnoi Oulun evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä ja sen osatoteuttajat ovat Oulun hiippakunnan tuomiokapituli ja Diak.

Projektikoordinaattorina

  • vastaat Diakin osatoteutuksesta
  • osallistut hankkeen kaikkien työpakettien toteuttamiseen
  • osallistut hankkeessa tapahtuvaan tiedonkeruuseen, koulutukseen, viestintään, mallintamiseen ja tuloksellisuuden arviointiin
  • teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden toimijoiden kanssa

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja käytännön kokemusta projektien hallinnoinnista ja koordinoinnista. Sinulla on asiantuntijuutta ja kokemusta työn kehittämisestä ja työhyvinvoinnin tukemisesta. Tehtävässä tarvitaan hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme monipuolista viestintä- ja raportointiosaamista sekä kokemusta ja asiantuntemusta seurakuntatyöstä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan mahdollisuuden hanketyöhön laajassa valtakunnallisessa verkostossa.

Haethan tehtävään 13.8.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Ilse Vogt tiistaina 11.8. klo 15.00 – 17.00, p. 040 509 2538, sähköposti ilse.vogt@diak.fi