Avoimet työpaikat: Projektipäällikkö hankkeeseen

Haemme ESR-rahoitteiseen Laatuhoiva - Osaamisen ja työhyvinvoinnin edistämisellä parempaan tulokseen hoivapalveluissa -hankkeeseen Oulun-kampukselle projektipäällikköä määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2020 – 31.8.2022.

Hankkeen tavoitteena on sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden työhyvinvoinnin, työn laadun ja tuloksen parantaminen ikääntyvien palveluja tarjoavissa hoiva-alan yrityksissä. Hankkeessa vahvistetaan osaamista, työyhteisön voimavaroja, työntekijöiden osallisuutta ja parannetaan työn tuloksellisuutta sekä laatua.

Hanke tarjoaa erilaisten työpakettiensa avulla erityisesti mikro- pien- ja keskisuurille hoivayrityksille ja organisaatioille niille räätälöityä henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista sekä työn laatua ja tulosta edistävää toimintaa.

Hanketta hallinnoi Diak ja osatoteuttajina ovat Koulutuskuntayhtymä OSAO, Oulun ammattikorkeakoulu Oy ja Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy.

Projektipäällikkönä

  • Vastaat hankkeen taloudesta, tuloksesta ja hallinnasta Diakin osatoteutuksen osalta.
  • Koordinoit koko hankkeen osalta kehittämistoimia ja rakennat yhteistyötä eri toimijoiden välille.
  • Vastaat hankkeen viestinnästä ja arvioinnista.
  • Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien hankkeen osatoteuttajien muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
  • Koordinoit työpakettien toteutusta ja osallistut niiden suunnitteluun ja toteutukseen.
  • Osallistut muihin hankesuunnitelman mukaisiin tehtäviin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä käytännön kokemusta projektien hallinnoinnista ja koordinoinnista. Sinulla on osaamista ja kokemusta työn kehittämisestä, työhyvinvoinnin tukemisesta sekä ikääntyvien hoitotyöstä. Tehtävässä tarvitaan hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme monipuolista viestintä- ja raportointiosaamista sekä kokemusta sosiaalisen median käytöstä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan mahdollisuuden hanketyöhön laajassa valtakunnallisessa verkostossa.

Haethan tehtävään 17.5.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Ilse Vogt, p. 040 509 2538, sähköposti ilse.vogt@diak.fi

Puhelimitse tavoitat Ilsen seuraavina aikoina: keskiviikko 4.5. klo 16.00 – 17.00, perjantai 8.5 klo 9.00 – 10.00, maanantai 11.5. klo 9.00 – 11.00, torstai 14.5. klo 15.00 – 16.00