Avoimet työpaikat: Opiskelijapalveluiden asiantuntija, hakijapalvelut

Haemme nyt Helsingin-kampukselle opiskelijapalveluiden asiantuntijaa (hakijapalvelut) määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.2020–11.5.2021 väliselle ajalle (vanhempainvapaan sijaisuus).

Hakijapalveluissa asiantuntijan tehtäviä ovat hakemiseen ja valintaan liittyvä yleinen neuvonta, ohjaus ja tiedotus sekä yhteis- ja erillishakujen hakemusten vastaanottaminen ja käsittely. Asiantuntija vastaa myös Opintopolku-portaalissa olevan opiskelijavalintarekisterin ammattikorkeakoulukohtaisen osarekisterin ylläpitämisestä. Diakin hakijapalveluilla on vastuu opintotukiasioiden tiedottamisesta ja neuvonnasta.  Opiskelijapalveluiden asiantuntijan tehtäviin kuuluu myös Helsingin-kampuksen arkistovastaavan tehtävät.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä monipuolista osaamista ja kokemusta Opintopolusta ja hauista.  Arvostamme hyviä tietoteknisiä valmiuksia, tarkkuutta sekä täsmällistä ja kehittävää työotetta itsenäisesti ja tiimissä. Tehtävässä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalveluiden päällikkö Pia Juusela, pia.juusela@diak.fi tai p. 050 5727 753, 20.4. klo 14–16, 23.4. klo 9–10.30 ja 27.4. klo 9–10.

Haethan tehtävään 26.4.2020 mennessä