Avoimet työpaikat: kirkonalan lehtori Helsinkiin

Haemme nyt Helsingin-kampukselle kirkonalan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen.

Kirkonalan lehtori opettaa ja ohjaa ensisijaisesti diakonisen hoitotyön ja diakonian aineita sekä opinnäytetöitä. Tehtäviin kuuluu myös lukuvuosivastaavan tehtävät ja koulutuksen sekä Diakin verkoston kehittämiseen ja yhteistyöryhmiin osallistuminen.

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.

Sinulla on sairaanhoitaja-diakonissan tutkinto sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta ja asiantuntijuutta diakonisesta hoitotyöstä, diakoniasta ja seurakuntatyöstä.

Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen avulla edistät työelämän yhteistyöverkostoja ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa. Eduksi katsotaan ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus, verkko- ja monimuotopedagogiikan osaaminen sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Helsingin-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jussi Murtovuori, p. 050 308 6651, jussi.murtovuori@diak.fi.

Haethan tehtävään 26.4.2020 mennessä.