Yleiset uusintatenttipäivät siirtyvät verkkoon

Kampusten ollessa suljettuina yleiset uusintatentit järjestetään sähköisesti Moodlessa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti e-lomakkeellaMyös ruotsin kirjallisen kokeen voi suorittaa sähköisesti.

Tee tentti-ilmoittautuminen e-lomakkeella viimeistään tenttiä edeltävänä torstaina klo 23.59 mennessä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei voida vastaanottaa, sillä tiedot tenttijöistä toimitetaan eteenpäin heti ilmoittautumisajan päätyttyä. Kaikkien tulee ilmoittautua tentteihin sähköisesti. Ilmoittauduthan tenttiin uudelleen, vaikka olisit jo palauttanut tenttikuoren kampukselle.  

Mikäli et saa kirjallisuutta kirjastojen ollessa suljettuina, lähetä viesti opintojakson opettajalle ja kirjaa hänen kanssaan sovittu kirjallisuus ilmoittautumislomakkeelle 

Voit ilmoittautua ja suorittaa uusintatenttipäivänä useamman tentin. Tässä tapauksessa, tee kustakin tentistä oma ilmoittautumisensa. 

Mitä tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen? 

Sinut lisätään Moodlen Uusintatentit verkossa –tenttialueelle automaattisesti ilmoittautumisesi perusteella. Löydät tenttialustan Moodlesta kohdasta Omat kurssini. Pääset tenttialueella myös tästä linkistäTenttialue aukeaa tarkasteltavaksesi keskiviikkona klo 20.  On hyvin tärkeää, että tutustut alueeseen etukäteen ennen varsinaista tenttiaikaa! 

Mitä tapahtuu tenttipäivänä?  

Ennen uusintatenttipäivää olet tutustunut Moodlen Uusintatentit verkossa –alueeseen. Suoritat tentin yleisenä tenttipäivänä klo 16-19 välisenä aikana. Otathan huomioon, että joissain tenteissä suoritusaika on lyhyempi.