Odotettu Diakin mentorointiohjelma starttaa

Alumnien ideoinnin tuloksena Diakissa käynnistyy toukokuussa 2020 mentorointiohjelma. Mentorointi on menetelmänä yksinkertainen ja perustuu mentoroitavan eli aktorin ja mentorin väliseen vuorovaikutukseen.

Diakin mentorointiohjelmassa mentori, eli Diakista valmistunut, saa puolen vuoden ajaksi aktorikseen Diakin opiskelijan. Tapaamisia aktorin kanssa on noin viisi kertaa, ja tapaamiset sovitaan aktorin ja mentorin aikatauluihin parhaiten sopivalla tavalla.

Sisältöinä tapaamisissa on mm. vertaistuki opintoihin,  valmistumiseen, ammatilliseen kasvuun työelämän siirtymisen kynnyksellä tai erilaisiin työhönsijoittumismahdollisuuksiin liittyen. Aktorin kysymykset, kiinnostuksen aiheet ja tavoitteet määrittävät mentoroinnin sisällön. Mentorointikeskustelut perustuvat luottamuksellisuuteen, sitoutumiseen ja avoimuuteen. 

Kiinnostuitko tulemaan mukaan vapaaehtoiseksi mentoriksi? Ilmoittaudu mentorointiohjelman perehdytykseen, joka järjestetään Diakin Helsingin-kampuksella tiistaina 5.5. klo 16-18. Perehdytys ei sidoa sinua toimintaan, voit tehdä päätöksen mukaan lähtemisestä perehdytyksen jälkeen. 

Mikäli sinulla ei ole mahdollista tulla Helsinkiin, voit osallistua perehdytykseen myös etäyhteyden välityksellä. Lähetämme linkin ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 25.4. tämän linkin kautta. Ilmoittautumislinkin välityksellä voit jättää yhteystietosi tai kysymyksesi mentoriohjelmaan liittyen, vaikka et pääsisi paikalle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:
lehtori, opinto-ohjaaja Heli Sipilä, heli.sipila@diak.fi, puh. 040 509 2598

Neljä logoa
Mentorointiohjelman kehittäminen on osa OTE-hanketta.