Avoin työpaikka: Taloushallinnon asiantuntija

Haemme taloustiimiimme Helsingin-kampukselle taloushallinnon asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Taloushallinnon asiantuntija (kirjanpitäjä) hoitaa maksuliikennettä, juoksevaa kirjanpitoa ja pääkirjanpidon tehtäviä sekä tilien täsmäytyksiä. Tehtäviin kuuluu osto-, matka- ja myyntireskontra sekä perinnästä, alv-ilmoituksista, tilityksistä ja työnantajasuoritusten maksamisesta huolehtiminen. Tehtävä sisältää myös hankkeisiin liittyvää talouden seurantaa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden ja olet käyttänyt aiemmin erilaisia taloushallinnon järjestelmiä. Sinulla on vahvat tietotekniset valmiudet sekä itsenäinen, tarkka ja oma-aloitteinen työskentelyote ja toimit vastuullisena tiimin jäsenenä.

Eduksi katsomme ulkoisesti rahoitettujen hankkeiden (esim. EU-rahoitus) kirjanpito-osaamisen sekä käytössämme olevien järjestelmien (Raindance, InvoiceReady, M2, Analyste) tuntemuksen

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sari Otsavaara (sari.otsavaara@diak.fi, puh. 040 746 7766) 10.2. klo 9–10, 14.2. klo 13–14 ja 20.2. klo 13–14.

Käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Haethan tehtävää viimeistään 23.2.2020.