Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: johdon assistentti

Haemme nyt Helsinkiin johdon assistenttia perhevapaan sijaiseksi ajalle 1.3.2020–31.8.2021.

Johdon assistentti toimii toimitusjohtaja-rehtorin oikeana kätenä. Assistentti vastaa kalenterihallinnasta, tapaamisten varaamisesta ja vieraiden vastaanotosta sekä on avainroolissa johtoryhmän ja hallituksen kokousten järjestelyissä ja läpiviennissä. Assistentti tekee myös johdon ja hallituksen matkajärjestelyitä, käsittelee matkalaskuja sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestelyihin. Lisäksi tehtävään kuuluu muut hallinnolliset tehtävät kuten asianhallintajärjestelmän (Dynasty10) käyttö ja dokumenttien arkistointi.

Sinulla on soveltuva koulutus ja käytännön kokemusta johdon assistenttina toimimisesta. Vahva kokouskäytäntöjen, dokumentoinnin sekä viestinnän osaaminen ovat tehtävässä tärkeitä. Sinulla on hyvät organisointi- ja priorisointitaidot, ja olet työotteeltasi täsmällinen, järjestelmällinen ja joustava. Olet palveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen, ja positiivinen asenteesi näkyy työssäsi. Sinulla on vahvat tietotekniset taidot, ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Eeva Hytönen p. 050 477 6011, 30.1.2020 klo 12-13 ja 6.2.2020 klo 14-15.

Haethan tehtävään viimeistään 9.2.2020.