Avoimet työpaikat: TKI-koordinaattori

Haemme nyt Helsingin-kampukselle tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI) koordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

TKI-koordinaattori työskentelee innovaatiotoiminnan tulosalueella. TKI-koordinaattori osallistuu monin eri tavoin Diakin TKI-toimintaa tukevien prosessien ja palvelujen suunnitteluun, kehittämiseen ja koordinointiin. Koordinaattorin työ on luonteeltaan verkostomaista ja palvelee kaikkia Diakin tulosalueita ja kampuksia.

TKI-koordinaattorin tehtäviin kuuluu

  • Reportronic – ohjelmiston pääkäyttäjätehtävät sekä käyttäjien neuvonta ja ohjeistaminen järjestelmään liittyvissä kysymyksissä
  • TKI-projektien valmisteluun osallistuminen ideointivaiheesta rahoitushakemuksen jättämiseen saakka
  • TKI-toiminnan tilastointiin, raportointiin ja sisäiseen viestintään liittyvät tehtävät
  • avoimen tiedon ja tutkimuksen käytäntöjen kehittäminen
  • Diakin tutkimuslupa-asioiden käsittely ja koordinointi
  • Diakin kirjaamistiimissä toimiminen, tietojen käsittelyyn ja hallintaan sekä dokumenttien arkistointiin liittyvät tehtävät
  • kansainvälisten ja kotimaisten hankkeiden taloushallintoon- ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä, kuten projektien talouden seuranta ja raportointi sekä maksatushakemusten laadinta
  • muut TKI-toiminnan tehtävät

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä uusien asioiden haltuunottoon. Tehtävässä onnistuminen edellyttää projektien taloushallinnon osaamista ja kansainvälisen projektitoiminnan tuntemusta. Kokemus Reportronic-ohjelmistosta on tehtävässä hyödyllinen. Tehtävässä tarvitaan aktiivista ja itsenäistä työnotetta, asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Eduksi katsotaan sujuva englannin kielen taito ja kokemus ammattikorkeakouluissa käytössä olevista järjestelmistä (esim. InvoiceReady, M2, Raindance, Windows-ympäristö, Moodle, Peppi).

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antavat kehityspäällikkö Sari Vilminko sari.vilminko@diak.fi 040 091 0223, pe 20.12. Klo 10 – 11 ja to 9.1. klo 14 – 15 sekä kehitysjohtaja Elina Ylikoski elina.ylikoski@diak.fi 040 550 9393  pe 20.12.2019 klo 13-14.00, ti 7.1.2020 klo 10-11 ja 9.1.2020 klo 9-10.

Haethan tehtävää 12.1.2020 mennessä. https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?cc56c64b