Diakin uudet opiskelijat keväälle 2020 on valittu

Ryhmä nuoria henkilöitä kävelee ulkona.
Onnea kaikille opiskelupaikan saaneille ja tervetuloa joukkoomme uudet diakilaiset!

Syksyn yhteishaun valintakokeet järjestettiin 29.10.–1.11.2019. Tänä syksynä oli ensimmäistä kertaa käytössä kaikkien ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe. Aloituspaikkoja Diakissa oli yhteensä 285 opiskelijalle.

Syksyllä opiskelemaan hakeneet näkevät opiskelijavalinnan tilanteensa Oma Opintopolku -palvelussa, ja kaikille hakeneille lähetetään tuloskirje lähipäivinä sähköpostiin. Muista ottaa opiskelupaikkasi vastaan viimeistään 9.12. klo 15.00, jotta näemme tammikuussa 2020 opintojen merkeissä! Jos saat opiskelupaikan varasijalta, sinun tulee ottaa paikka vastaan hyväksymisilmoituksessa annettuun määräaikaan mennessä (10 vuorokautta valintapäätöksestä). Varasijoilta hyväksyminen päättyy 17.12. klo 15.

Katso myös tarkemmat ohjeet Diakissa aloittamisesta uuden opiskelijan infosta.

Jäikö opiskelupaikka Diakista saamatta? Seuraavan kerran voit hakea Diakiin kevään yhteishaussa. Kevään yhteishaku järjestetään kahdessa osassa: 8.–22.1.2020 (englanninkieliset AMK-koulutukset) ja 18.3.–1.4.2020 (suomenkieliset AMK-koulutukset ja kaikki YAMK-koulutukset).