Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: Terveysalan lehtori Ouluun

Diakin Helsingin-kampuksen portaat
Haemme nyt Oulun-kampukselle terveysalan lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.–31.12.2020.

Terveysalan lehtori opettaa ensisijaisesti näyttöön perustuvaa hoitotyötä, erityisesti kliinistä hoitotyötä sekä siihen liittyvää lääkehoitoa. Tehtäviin kuuluu myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjausta sekä simulaatio-opetusta. Terveysalan lehtori osallistuu TKI-toimintaan ja kehittää Diakin työelämäyhteistyötä.

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.

Odotamme sinulta laaja-alaista terveysalan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta. Arvostamme kokemusta kliinisestä hoitotyöstä, verkko- ja monimuoto-opetuksesta sekä ohjaustyöstä korkeakoulussa.

Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen avulla edistät työelämän yhteistyöverkostoja ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa. Eduksi katsotaan ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Oulun kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Paula Koistinen, p. 040 869 6043, 22.10. klo 15.00–17.00 ja 23.10. klo 13.30–15.00.

Haethan tehtävää 3.11.2019 mennessä.