Avoimet työpaikat: Tutkija Sokra-hankkeeseen Pieksämäelle

Diakin Helsingin-kampuksen portaat
Haemme nyt Sokra-hankkeeseen Pieksämäelle tutkijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2019–30.9.2020.

Sokra-hanketta hallinnoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, ja Diak toteuttaa sitä Itä- ja Pohjois-Suomessa. Diakin osahankkeessa huono-osaisuutta tarkastellaan yksilöiden ja sosiaalisten yhteisöjen sekä taloudellisten resurssien näkökulmista. Myös palvelujärjestelmiä voidaan analysoida eri näkökulmista sosiaalisen osallisuuden kannalta. Tällä hetkellä hankkeen keskeisenä tehtävänä on tukea hankkeiden tulosten leviämistä alueilla. Lue lisää Sokrasta: www.thl.fi/Sokra.

Tutkija analysoi olemassa olevia määrällisiä aineistoja ja osallistuu yhteistyössä muiden toteuttajien kanssa huono-osaisuuden ja osallisuuden analysointiin erityisesti Itä-Suomessa sekä tiedon tuottamiseen kunnalliselle kehittämistyölle ja päätöksentekoon.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta huono-osaisuuden ilmiöiden ja seurauksien tutkimuksesta. Osaat tehdä määrällistä tutkimusta, raportoida tuloksia sekä hyödyntää niitä tutkimuksellisesti ja esittää visuaalisesti. Tehtävässä tarvitaan kokemusta projektityöskentelystä.

Tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden tutkimustyöhön laajassa valtakunnallisessa verkostossa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Sakari Kainulainen, p. 040 869 6018, sakari.kainulainen@diak.fi.

Haethan tehtävään 1.9.2019 mennessä.