Diakin uudet opiskelijat syksylle 2019 on valittu

Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa joukkoomme uudet diakilaiset!

Kevään yhteishaun valintakokeet järjestettiin alkukesästä kaikilla Diakin kampuksilla. Monen valintakokeisiin osallistuneen uurastus palkittiin opiskelupaikalla korkeakoulussa. Aloituspaikkoja Diakissa oli yhteensä 519 opiskelijalle.

Keväällä opiskelemaan hakeneet näkevät opiskelijavalinnan tilanteensa Oma Opintopolku -palvelussa, ja kaikille hakeneille lähetetään tuloskirje viimeistään 28.6. Muista ottaa vastaan opiskelupaikkasi Diakissa, jotta näemme syksyllä opintojen merkeissä! Katso tarkemmat ohjeet Diakissa aloittamisesta uuden opiskelijan infosta.

Jäikö opiskelupaikka Diakista saamatta? Ei hätää, voit yhä päästä opiskelemaan varasijoilta, hakea lisähaussa 15.-26.7. asioimistulkkauksen koulutukseen tai syksyn yhteishaussa 4.-18.9. Helsingin-, Porin- tai Oulun-kampukselle! Älä unohda myöskään avoimen AMK:n opintoja, ilmoittautuminen syksyn opintoihin alkaa yksittäisten kurssien osalta 1.7. ja opintokokonaisuuksien osalta 16.-17.7.