Uusi avoimen ammattikorkeakoulun portaali on avattu!

Diakonia-ammattikorkeakoulu on avannut uudistetun avoimen ammattikorkeakoulun portaalin. Uusi palvelu tarjoaa avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista kiinnostuneille helpon tavan löytää tietoa tarjolla olevista opinnoista ja ilmoittautua niihin. Lisäksi uudella sivulla on aiempaan ilmoittautumisjärjestelmään verrattuna enemmän ja aiempaa ajantasaisempaa tietoa tarjolla olevista opinnoista.

Uusi palvelu on auki osoitteessa www.diak.fi/ilmoittaudu ja syksyn 2019 opintotarjonnan julkaisu sivustolle on alkanut. Opintotarjontaa täydennetään runsaasti ennen juhannusta ja varsinkin loppusyksystä alkavien opintojen osalta vielä sen jälkeenkin.

Ilmoittautuminen syysukukauden opintoihin alkaa 1.7.2019. Tästä eteenpäin ilmoittautuminen kullekin opintojaksolle avautuu noin 2 kuukautta ennen opintojen alkua.

Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa 16.7. tai 17.7. kampuksesta riippuen. Lukukausikokonaisuuksien eli polkuopintojen tarjonnasta löydät ennakkotietoa avoimen ammattikorkeakoulun sivuilta.