Avoimet työpaikat: monimuotopedagogiikan asiantuntija Helsinkiin

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle monimuotopedagogiikan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Monimuotopedagogiikan asiantuntija tukee ja kehittää koko ajan uudistuvaa digipedagogiikkaa yhteistyössä Diakin sisäisten ja ulkoisten toimijoiden kanssa. Asiantuntija ennakoi opetushenkilöstön osaamistarpeita ja uudistaa digipedagogiikkaa havaittujen tarpeiden pohjalta sekä tuo asiantuntemustaan toimintaan teknologian antamien mahdollisuuksien aktiivisena edistäjänä.

Tehtävässä avainasemassa on Blackboard Open LMS -pohjaisen ekosysteemin kehittäminen ja tarkoituksenmukainen hyödyntäminen (Moodle-kehittäjäosaaminen), oppimisteknologiapalveluiden ja -prosessien kehittäminen sekä verkkomentoreiden ja lehtoreiden tukeminen kurssien verkkopedagogisiin ratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntija osallistuu myös kansainväliseen ja kansalliseen digipedagogiseen kehittämiseen verkostoissa ja hanketoiminnassa.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, pedagoginen pätevyys ja monimuotopedagogiikan osaamista. Olet verkko-oppimisympäristöjen ja oppimisanalytiikan vahva asiantuntija, ja sinulla on kokemusta henkilöstön kouluttamisesta. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, omatoimista työskentelyotetta sekä palveluhenkisyyttä. Tehtävässä tarvitaan myös erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa sekä valmiuksia toimia kansainvälisissä ympäristöissä ja verkostoissa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mahdollisuuksia täynnä olevan tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat Helsingin Kalasatamassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat ICT-päällikkö Mari Nyrhinen, p. 040 704 4296, perjantaina 14.6. klo 10–11 ja keskiviikkona 19.6. klo 12-13, sekä koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 869 6001, perjantaina 14.6. klo 12–13.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.