Avoimet työpaikat: Terveysalan lehtori Ouluun

Haemme nyt Oulun-kampukselle terveysalan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Terveysalan lehtori opettaa näyttöön perustuvaa hoitotyötä, erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hoitotyön, lääkehoidon sekä johtamisen teemoihin liittyen. Tehtäviin kuuluu myös harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjausta sekä taitopaja- ja simulaatio-opetusta. Terveysalan lehtori osallistuu TKI-toimintaan, kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.

Odotamme sinulta laaja-alaista terveysalan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden hoitotyöstä sekä ohjaustyöstä, verkko- ja monimuoto-opetuksesta korkeakoulussa. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät yhteistyöverkostoja työelämän kanssa ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä roolissa. Eduksi katsotaan valmiudet opettaa ja ohjata englanniksi sekä ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Oulun-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Annukka Armanto, p. 040 0156349, tiistaina 19.3. klo 13-14 ja tiistaina 26.3. klo 15-16,

Haethan tehtävää 31.3. mennessä. HUOM. tällä hetkellä (26.3.) hakulomake ei toimi toimittajan teknisen vian takia. Yritäthän jättää hakemuksen vielä uudelleen lähiaikoina.