Avoimet työpaikat: Sosiaalialan lehtori Pieksämäelle tai Helsinkiin

Haemme Pieksämäen- tai Helsingin-kampukselle sosiaalialan lehtoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Sosiaalialan lehtori opettaa ja ohjaa opinnäytetöitä sekä harjoitteluita suomenkielisessä sosiaalialan koulutuksessa. Hän osallistuu tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan, kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Sinulla on asetuksen 1129/2014 mukainen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuus ja omaat kokemusta opetus- ja ohjaustehtävistä korkeakoulussa.

Odotamme sinulta laaja-alaista sosiaalialan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta, kokemusta erityisesti aikuis- ja nuorisososiaalityön sekä mielenterveystyön osalta. Alan sähköisen asioinnin, verkkoneuvonnan, sosiaalisen median, informaatioteknologian ja e-palvelujen tuntemus on hyödyksi tehtävässä. Arvostamme kokemusta verkkopedagogiikasta, digitaalisten ja suurryhmien oppimisympäristöjen kehittämisestä sekä englannin kielen taitoa. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät yhteistyöverkostoja työelämän kanssa ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä roolissa.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Pieksämäen-kampukselle, mutta sijoittuminen voi olla mahdollisuuksien mukaan myös Diakin Helsingin-kampuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa vararehtori, koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 8696001, pirjo.hakala@diak.fi.

Haethan tehtävää 31.3.2019 mennessä. HUOM. tällä hetkellä (26.3.) hakulomake ei toimi toimittajan teknisen vian takia. Vikaa korjataan parhaillaan. Yritäthän jättää hakemuksen vielä uudelleen lähiaikoina.

Lue lisää

Diakin urasivut