Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: arkistoharjoittelija Helsinkiin

Haemme Helsingin-kampukselle arkistoharjoittelijaa ajalle 1.6.–31.8.2019.

Diakonia-ammattikorkeakoulussa on käynnissä laaja asiakirjahallinnan kehittämisprojekti, jonka osana järjestetään arkistoa. Projektin yhtenä osana mm. on paperiarkiston muodostaminen ja tarpeettoman asiakirja-aineiston hävittäminen.

Arkistoharjoittelijan tehtävänä on järjestää, seuloa, luetteloida ja kuvailla Diakin arkistoa. Harjoitteluun voi kuulua myös muita asiakirjahallinnan tehtäviä. Tehtävässä tarvitaan järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja Office-ohjelmien hallitsemista. Tehtävä vaatii myös hyvää suomen kielen taitoa.

Historia- tai arkistoalan opinnot tai aiempi kokemus asiakirjahallinnan tehtävistä katsotaan eduksi harjoittelijaa valittaessa. Toivomme hakijoilta korkeakoulun myöntämää harjoittelutukea, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia asiakirjahallinnan tehtäviä viihtyisässä, modernissa työympäristössä.

Lisätietoja antavat palvelujohtaja Elina Juntunen, p. 040 509 2799 ja tiedonhallinnan asiantuntija Erja Mesikämmen, p. 050 470 1815.

Haethan tehtävään 10.3.2019 mennessä.