Hyviä hetkiä ja pieniä pysähdyksiä – henkilökunnan taidenäyttely avattiin!

Diakin henkilökunnan taidenäyttely avautui Galleria Diakissa. Näyttely on avoinna 29.3.2019 asti.

Tiistaina 5.2. Helsingin-kampuksen Galleria Diakissa oli juhlan tuntua. Henkilökunnan taidenäyttelyn avajaisissa kuultiin puheenvuoroja niin tilaisuuden järjestäjiltä kuin taiteilijoilta itseltäänkin. Moni puhuja muistutti taiteen merkityksestä hyvinvoinnille.

– Me täällä Diakissa suuntaudutaan vahvasti tulevaan. Välillä on kuitenkin hyvä pysähtyä pienemmin tai suuremmin tähän hetkeen. On hyvä huomata, että jokainen hetki on täydellinen omassa keskeneräisyydessään, sanoi yksi näyttelyn järjestäjistä, palvelujohtaja Elina Juntunen.

Näyttelyssä on nähtävillä maalausten lisäksi esimerkiksi runoutta. Luovuus näkyy taiteen lisäksi myös taiteen tekemisen tavoissa.

– Jostain syystä minä en pidä pensseleistä. Käytän maalaamiseen mieluummin muita kodin tavaroita, kuten tiskiharjoja tai shampoopulloja, kertoi lehtori Pirjo Pouttu maalauksestaan, jonka hän teki runon pohjalta.

Henkilökunnan taidetta on nähtävissä Helsingin-kampuksen Galleriassa sekä neljännen kerroksen kaarteessa 29.3.2019 asti. Tervetuloa pysähtymään taiteen äärelle!