Kevään yhteishaku alkaa!

Kevään 2019 yhteishaku järjestetään kahdessa osassa 9.–23.1.2019 ja 20.3.–3.4.2019

Korkeakoulujen kevään yhteishaun ensimmäinen vaihe alkaa tänään 9. tammikuuta klo 8.00. Ensimmäisessä vaiheessa on haussa englanninkielinen sosionomikoulutus, Bachelor of Social Services. Hakuaika päättyy 23. tammikuuta klo 15.00.

Toisessa vaiheessa ovat haussa Diakin viisitoista suomenkielistä AMK- ja YAMK-koulutusohjelmaa. Toisen vaiheen hakuaika on 20.3.–3.4. Haussa on koulutusohjelmia kaikilta viideltä kampukselta. Koulutusohjelmiin voi tutustua hakusivuilla. Koulutukset alkavat syksyllä 2019.

Suurin sosiaalialan ja kirkon alan kouluttaja

Diakista valmistutaan auttamisen ammattilaisiksi. Diakista valmistuneilla on vahva ammattiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, kykyä toimia monikulttuurisessa ympäristössä sekä valmiudet kehittää omaa osaamistaan.

Diak on ylivoimaisesti suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa. Diak vastaa yli 90 prosentista Suomen evankelisluterilaisen kirkon diakonian, nuorisotyön ja lapsityön virkoihin kelpoistavasta ammattikorkeakoulutuksesta.

Diak tarjoaa lisäksi lukuisia vaihtoehtoja hankkia kansainvälisyysosaamista opintojen aikana. Kaikki Diakin tutkinnot mahdollistavat opiskelija- tai harjoitteluvaihdon ulkomailla.

Lisätiedot

Palaa takaisin Ajankohtaista -sivulle