Ilmoittautumisaikaa jatkettu avoimen amk:n kursseille

Hae tammikuussa 2019 alkaville kursseille 2.1. mennessä!

Lähes kaikkien Diakin avoimessa ammattikorkeakoulussa tammikuussa alkavien kurssien ilmoittautumisaikaa on pidennetty. Voit ilmoittautua 7.1.-28.1. alkaville kursseille vielä 2.1. saakka. Poikkeukset ilmoittautumisaikataulussa on mainittu kurssien lisätiedoissa. Tutustu opintotarjontaan ja tule mukaan!

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta löytyy opintoja kaikilta Diakin koulutusaloilta ja kaikista tutkinnoista. Opintoja järjestetään ​usealla eri paikkakunnalla päiväopintoina tai monimuoto-opintoina sekä ​verkko-opintoina joustavasti paikkakunnasta riippumatta.

Avoimessa amk:ssa voit suorittaa sekä yksittäisiä opintojaksoja että laajempia lukukausi- ja osaamiskokonaisuuksia.