Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: TKI-assistentti Helsinkiin

Haemme Helsingin-kampukselle TKI-assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 21.1.2019 alkaen.

TKI-assistentti hoitaa projektien taloushallintoon- ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä, kuten projektien talouden seurantaa ja raportointia sekä maksatushakemusten laadintaa ja osallistuu kansainvälisten projektien valmisteluun. Tehtävään kuuluu tutkimuslupa-asioiden käsittelyä ja muita TKI-toiminnan avustavia tehtäviä. TKI-assistentti toimii projektinhallintaohjelman (Reportronic) pääkäyttäjänä ja vastaa siihen liittyvästä asiakaspalvelusta.

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä uusien asioiden haltuunottoon. Tehtävässä onnistuminen edellyttää projektien taloushallinnon osaamista ja kansainvälisen projektitoiminnan tuntemusta. Kokemus Reportronic-ohjelmistosta on tehtävässä hyödyllinen. Tehtävässä tarvitaan aktiivista ja itsenäistä työnotetta, asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Eduksi katsotaan sujuva englannin kielen taito ja kokemus ammattikorkeakouluissa käytössä olevista järjestelmistä (esim. InvoiceReady, M2, Raindance, Windows-ympäristö, Moodle, Peppi).

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa hanketoimintapäällikkö Sari Vilminko sari.vilminko@diak.fi 040 091 0223 to 13.12. klo 13–14 tai ti 18.12. klo 13–15 sekä kehitysjohtaja Elina Ylikoski elina.ylikoski@diak.fi 040 550 9393 pe 21.12. klo 12–14 tai ke 2.1. klo 13–15.

Haethan tehtävään 4.1.2019 mennessä.

Lue lisää

Diakin urasivut