Avoimet työpaikat: projekti (TKI)- ja opiskelijapalveluiden assistentti Turkuun

Haemme Turun-kampukselle projekti- ja opiskelijapalveluiden assistenttia vanhempainvapaan sijaiseksi ajalle 15.12.2018 – 15.8.2019.

Projekti(TKI)- ja opiskelijapalveluiden assistentti hoitaa ammattikorkeakoulun hankkeiden taloushallintoon- ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä, kuten projektien talouden seurantaa ja raportointia sekä maksatushakemusten laadintaa. Tehtävään kuuluu myös kansainvälistä hankeyhteistyötä.

Opiskelijapalveluissa assistentin tehtäviin sisältyy opintojen etenemisen hallintaan ja seurantaan liittyviä tehtäviä ja asiakaspalvelua. Tehtävissä korostuu mm. opiskelijoiden valmistumiseen liittyvät tehtävät, opintorekisterikirjaukset ja opintoasioiden asianhallinta. Lisäksi tehtäviin kuuluu ohjelmistojen käyttöön liittyvä tuki ja neuvonta sekä toimipistekohtaiset muut yleiset tehtävät.

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä uusien järjestelmien haltuunottoon. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hankkeiden taloushallinnon osaamista. Eduksi katsotaan myös kokemus kansainvälisestä hanketoiminnasta sekä opiskelijahallinnon tehtäväkentästä. Tehtävässä tarvitaan aktiivista ja itsenäistä työnotetta, asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Eduksi katsotaan sujuva englannin kielen taito ja kokemus ammattikorkeakouluissa käytössä olevien järjestelmien tuntemus (esim. InvoiceReady, M2, Raindance, Primus, Windows-ympäristö, Moodle, Peppi).

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Elina Juntunen, p. 040 5092799, elina.juntunen@diak.fi.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haethan tehtävää viimeistään 16.12. mennessä.

Lue lisää

Diakin urasivut