Avoimet työpaikat: Asiakkuuspäällikkö Helsinkiin

Haemme nyt Helsinkiin asiakkuuspäällikköä uuteen toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Asiakkuuspäällikkö rakentaa ja toteuttaa Diakin jatkuvan oppimisen toimintamallia. Toimintamallilla vastataan työelämän muuttuviin tarpeisiin ja tarjotaan mahdollisuuksia mm. täydentää osaamista tai kouluttautua uudelleen. Koulutuskokonaisuudet ja -ratkaisut muodostuvat esim. täydennys- ja erikoistumiskoulutuksen osa-alueilta.

Asiakkuuspäällikkö kartoittaa työelämän verkostojen tarpeita ja tarjoaa koulutuskokonaisuuksia ja -ratkaisuja valtakunnallisesti eri toimijoille. Ne suunnitellaan yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Asiakkaina voi olla esim. julkisen sektorin toimijoita tai yksityisiä yrityksiä ympäri Suomen.

Asiakkuuspäällikkönä olet päävastuussa asiakassuhteen elinkaaresta. Vastaat tehtävässä uusien asiakassuhteiden luomisesta, niiden strategian mukaisesta kehittämisestä ja asiakastyytyväisyydestä koko elinkaaren ajan. Tehtävässä koordinoit koulutusprosessin kokonaisvaltaisesti olemassa olevia koulutusmuotoja hyödyntäen. Soveltava ja ketterä koulutusmuotojen yhdistely kokonaisuuksiksi on oleellinen osa tehtävää.

Sinulla voi olla ylempi korkeakoulututkinto, näyttöjä koulutussuunnitteluosaamisesta ja kokemusta tavoitteellisesta- ja tuloksellisesta toiminnasta työelämän verkostoissa. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on myynnillinen ja tuloksellinen toimintatapa, erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot.

Eduksi katsotaan korkeakoulukentän tuntemus esim. koulutussuunnittelusta, ja kokemus koulutuspalveluiden tuotteistamisesta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mahdollisuuksia täynnä olevan tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Tehtävä on uusi ja muokattavissa valittavan henkilön osaamisen mukaan. Tehtävä sijoittuu Helsingin Kalasatamaan, mutta vaatii matkustusvalmiutta Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 28.11.2018 klo 14-16 ja 4.12.2018 klo 10-12 liiketoimintapäällikkö Ilse Vogt, ilse.vogt@diak.fi, p. 040 509 2538, ja kehitysjohtaja Elina Ylikoski, elina.ylikoski@diak.fi, p. 040 550 9393.

Hae tehtävään 7.12.2018 mennessä.

Lue lisää

Diakin urasivut