Avoimet työpaikat: sosiaalialan lehtori Helsinkiin tai Pieksämäelle

Haemme Helsingin- tai Pieksämäen-kampukselle sosiaalialan lehtoria vakituiseen tehtävään 1.1.2019 alkaen

Sosiaalialan lehtori opettaa ja ohjaa suomenkielisessä ja englanninkielisessä sosiaalialan koulutuksessa. Hän osallistuu tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan, kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Sinulla on asetuksen 1129/2014 mukainen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuus ja omaat kokemusta opetus- ja ohjaustehtävistä korkeakoulussa.

Odotamme sinulta laaja-alaista sosiaalialan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta, erityisesti mielenterveys- ja päihdetyön osalta. Arvostamme kokemusta verkkopedagogiikasta ja digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämisestä sekä englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan tohtorin tutkinto. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät yhteistyöverkostoja työelämän kanssa ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä roolissa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Helsingin- tai Pieksämäen-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla Oulussa ja Porissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vararehtori, koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 8696001, pirjo.hakala@diak.fi.

Hae tehtävää 30.11.2018 mennessä.

Lue lisää

Diakin urasivut