Avoimet työpaikat: mentori-ohjaaja Pieksämäelle

Haemme Pieksämäen-kampukselle mentori-ohjaajaa Tuumasta töihin – sujuvat koulutuspolut toisella asteella -hankkeeseen ajalle 7.1.2019–31.12.2020.

Tuumasta töihin – sujuvat koulutuspolut toisella asteella -hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan toisen asteen ammatillisen koulutuksen opintopolkuja ja -malleja, jotka tukevat opiskelijan osallisuutta ja hyvinvointia. Tavoitteena on rakentaa opintoihin motivoivia työelämäyhteistyön malleja ja oppimisen tukimuotoja.

Hankkeen kohderyhmänä ovat vaikeasti työllistyvät nuoret aikuiset ja ikääntyvät työntekijät, joilta puuttuu ammatillinen koulutus tai jotka ovat työttöminä tai työttömyysuhan alaisina. Hankkeen osallistujat voivat olla kantasuomalaisia, romaneja tai maahanmuuttajataustaisia henkilöitä.

Hanketta toteuttavat yhteistyössä Diak, Savon koulutuskuntayhtymä, Itä-Savon koulutuskuntayhtymä ja Etelä-Savon koulutus Oy.  Hankkeen toimintasäde kattaa Kuopion, Mikkelin ja Savonlinnan alueet.

Mentori-ohjaaja vastaa mukana olevien eri kulttuuritaustoja edustavien opiskelijoiden ohjauksesta, heidän opiskelunsa tukemisesta ja ratkaisujen etsimisestä. Tehtävään kuuluu mentoritoiminnan yhteiskehittämistä, verkostoyhteistyötä ja viestintää. Työtä tehdään yhdessä projektipäällikön ja työelämämentoreiden kanssa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta mentoroinnista ja hankkeessa määriteltyjen kohderyhmien ohjaustyöstä sekä toisen asteen ammatillisen koulutuskentän tuntemusta. Tehtävässä tarvitsee hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja sekä viestintäosaamista, myös sosiaalisessa mediassa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa hanketoimintapäällikkö Sari Vilminko, p. 040 091 0223, sari.vilminko@diak.fi tai projektipäällikkö Mertsi Ärling, p. 040 509 2307, mertsi.arling@diak.fi

Hae tehtävään 30.11.2018 mennessä.

Lue lisää

Diakin urasivut