Dialogi-media kutsuu vuoropuheluun

Diakin uusi verkkomedia Dialogi haluaa herättää keskustelua sosiaalisesta osallisuudesta, muuttuvasta monikulttuurisuudesta, sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaisuudesta ja uskontojen välisestä vuoropuhelusta. Dialogi tekee näkyväksi Diakin asiantuntemusta, tutkimusta ja tuloksia näillä vahvuusalueilla.

– Dialogi on vuoropuhelua ja yhdessä ajattelua. Siksi Dialogi on erinomainen nimi julkaisulle, jossa kerromme työelämälle, sidosryhmille, entisille ja nykyisille opiskelijoille sekä medialle Diakin toiminnasta ja saavutuksista. Se yllyttää ja suorastaan pakottaa meidät vuoropuheluun lukijoidemme kanssa, sanoo Dialogin päätoimittaja, Diakin rehtori Tapio Kujala.

Dialogissa ääneen pääsevät niin Diakin asiantuntijat, sidosryhmät kuin opiskelijatkin. Lukijat voivat kommentoida tekstejä suoraan Dialogi-mediassa tai sosiaalisen median kanavissa.

Dialogia ohjaavat Diakin arvot, joita ovat kristillinen lähimmäisenrakkaus, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, avoin vuorovaikutus sekä laadukas ja tuloksellinen toiminta.

– Tavoittelemme maailmaa, jossa ketään ei jätetä. Tuotamme koulutuksella ja tutkimuksella Diakissa eettisiä ja älykkäitä ratkaisuja kestävään hyvinvointiin. Näitä ratkaisuja tuodaan esille myös Dialogissa, Kujala sanoo.

Dialogissa julkaistaan ilmiöjuttuja, henkilökuvia, yleistajuisia ammatillisia artikkeleita, blogitekstejä ja julkaisuja. Kuukausittain ilmestyvien teemakokonaisuuksien lisäksi mediassa julkaistaan yksittäisiä, jatkuvasti päivittyviä sisältöjä.

Median ensimmäisessä teemakokonaisuudessa perehdytään moderniin pedagogiikkaan ja tutustutaan simulaatio-opetukseen Diakissa. Loppuvuodesta mediassa tullaan käsittelemään myös romanien osallisuutta, terveydenhuollon kehittämistä ja maahanmuuttajien koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia.

Tutustu Dialogiin!

Lisätiedot:

  • päätoimittaja, toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujalatapio.kujala@diak.fi, p. 0400 436 690
  • toimitussihteeri, viestinnän asiantuntija Helka Repo, helka.repo@diak.fi, p. 050 597 5008