Toteuta unelmiesi matka – haku kansainväliseen vaihtoon on käynnissä

Tutustu rahoitusmahdollisuuksiin
Tuuleta ajatuksiasi ja hanki ilmaista valohoitoa suuntaamalla Eurooppaan, Aasiaan tai vaikkapa Afrikkaan. Syksyn haku 1.9.–15.10.2018.

Kaamos väsyttää ja pakkanen ei ole sinun juttusi? Kaipaat vaihtelua ja olet valmis vaihtamaan tutun arjen ikimuistoiseen seikkailuun? Diakin opiskelijana sinulla on mahdollisuus valita monesta eri vaihtokohteesta ja vaihto-ohjelmasta mieleisesi.

Vaihto-opintoja pohtiessa voit miettiä ainakin seuraavia kysymyksiä:

  • Mikä työala minua kiinnostaa?
  • Missä kielessä haluan parantaa kielitaitoani?
  • Mihin kulttuuriin haluan tutustua lisää?

Tutkinto-opintoja tai harjoittelua

Voit suorittaa opiskelijavaihdossa tutkintoosi kuuluvia opintoja partnerikoulussa tai käydä harjoittelijavaihdossa ulkomailla. Diakin yhteistyökumppaneihin kuuluu esimerkiksi yhdistyksiä, kansainvälisiä sairaaloita sekä merimieskirkkoja. Useissa korkeakouluissa harjoittelu on mahdollista yhdistää vaihto-opiskeluun.

Kansainvälisessä opiskelu- ja harjoitteluympäristössä taitosi kasvavat ja opit uutta opintojesi ulkopuolelta. Opiskelijana sinun ei tarvitse osata tai tietää kaikkea, vaan voit turvallisesti luoda ammatillisuudellesi pohjan ja kasvattaa itseluottamustasi.


Ota yhteyttä!

Jos vaihto houkuttaa, ensimmäiseksi kannattaa tutustua kv-sivuihimme, jossa esitellään mm. vaihtokohteet ja annetaan ohjeita hakemiseen.

Kv-koordinaattorit auttavat sinua kartoittamaan sopivimman vaihto-ohjelman. Heiltä saat lisätietoa kohteista sekä aikaisemmista harjoittelu- ja opiskelukokemuksista.

Ota rohkeasti yhteyttä: international.office@diak.fi

Koordinaattorit:

Suvi Ruippo, Eurooppa & Aasia
+358 40 509 4071

Elena Silverang, Afrikka
+358 50 574 8984