Tervetuloa uuden Oulun-kampuksen avajaisiin 10.9.2018! 

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) ja Suomen Diakoniaopisto (SDO) muuttavat uusiin yhteisiin tiloihin Oulun keskustan Albertinkadulle. Tervetuloa uuden kampuksen avajaisiin maanantaina 10. syyskuuta 2018!

Ovet avataan kello 14.00 kaikille, jotka haluavat käydä tutustumassa tiloihin ja osallistua yhteiseen tilaisuuteen. Juhlassa on kahvitarjoilu.

Juhlatunnelmaa ja livemusiikkia

Avajaisjuhlassa voit tutustua uusiin opetustiloihin opiskelijoidemme johdolla sekä perehtyä oppilaitoksen toimintaan Oulun alueella.

– ­Olennaista on tehdä Diak ja SDO näkyväksi Oulun keskustassa, jossa työelämä on lähellä opiskelijaamme, sanoo Diakin toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujala.

Tule mukaan opiskelijoidemme järjestämään avajaisohjelmaan. Samalla pääset tutustumaan Diakin ja SDO:n hanketoimintaan.

Päivän aikana pääset myös tunnelmoimaan livemusiikkia. Lavan valtaa energinen SITKU-yhtye räppiä ja pop-rockia yhdistellen. Bändi nousee lavalle kello 14.30 ja 15.30.

Lisäksi voit ikuistaa tapahtuman tunnelmia ystäviesi kanssa Photo Booth -valokuvauspisteellä.

Katso tarkempi ohjelma tapahtuman Facebook-sivulta.

Yhteiset tilat sosiaali- ja terveysalan koulutuksille

Diakin ja SDO:n yhteiset tilat mahdollistavat opiskelijoille joustavat opintopolut ammattikoulusta ammattikorkeaan.

– Jaetut tilat ja laitteet antavat mahdollisuuden lisätä yhteistyötä toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulun välillä, sanoo SDO:n toimitusjohtaja, rehtori Juha-Petri Niiranen.

Diakin Oulun-kampuksella voi opiskella sosiaali-, terveys- ja kirkon alan tutkintoja monimuotototeutuksena ja avoimessa ammattikorkeakoulussa. Asioimistulkkausta voi opiskella monikampusperiaatteella. Oulun-kampuksen toiminta-alue käsittää pinta-alaltaan puoli Suomea.

SDO:n Oulun-kampuksella koulutetaan pääosin lähihoitajia ja lastenohjaajia. Koulutustarjontaan kuuluu myös täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveysalan sekä humanistisen ja kasvatusalan ammattilaisille. Tarjonnasta löytyy myös monipuolisesti vapaan sivistystyön kursseja.

Oulun-kampus löytyy osoitteesta Albertinkatu 16 B, 90100 Oulu.

Lisätiedot:

palvelujohtaja Elina Juntunen, p. 040 509 2799, elina.juntunen@diak.fi