Tule meille kehitysjohtajaksi!

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Diakin kampukset sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Diakissa on noin 3 000 opiskelijaa ja noin 250 työntekijää. 

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa osallistumme koulutusalojemme alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Kehitämme uusia ratkaisuja sekä tuotamme tuoretta tutkimustietoa yhdessä palvelujen käyttäjien, tuottajien ja tilaajien kanssa.

Kehitysjohtajana päävastuusi on johtaa Diakin profiilin ja strategian mukaista innovaatio- ja hanketoimintaa sekä ylempää ammattikorkeakoulutusta valtakunnallisessa ja verkostomaisessa korkeakoulussa. Tunnistat liiketoiminnan ja digitalisaation uudet mahdollisuudet valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti, ja kehittämisotteesi on työelämälähtöinen.

Lue lisää urasivuiltamme ja hae tehtävää 17.8.2018 klo 16.00 mennessä. Sivuilta löydät myös diakilaisten uratarinoita ja tietoa Diakista työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Päivikki Rentola-Hemmi ke 8.8. klo 13-15, puh. 050 3133435.