Lisähaku Diakin tulkkikoulutuksiin alkaa

Lisähaku järjestetään 2.–16.7.2018. Hakukohteina ovat asioimistulkin koulutus monikampustoteutuksena ja viittomakielen ja tulkkauksen koulutus Turun-kampuksella.

Diakin tulkki (AMK) -tutkinnot antavat pätevyyden toimia tulkkaus- ja asiantuntijatehtävissä. Korkeakoulussa keskitytään etenkin tulkkauksen etiikkaan, ja opetuksen sisältö ja teoria ulottuvat laajalle kommunikaation eri osa-alueisiin.

– Koulutusta korostavassa yhteiskunnassa tulkin tutkinto ja siihen kuuluva opinnäytetyö on ehdoton valttikortti työelämässä, sillä se toimii merkkinä osaamisesta, sanoo tulkkiopiskelijoiden opinto-ohjaaja Pauliina Seppä.

Korkeakoulusta valmistuneilla tulkeilla on laajat mahdollisuudet toimia niin asioimistulkkaustehtävissä kuin esimerkiksi kommunikaatio-ohjaajina.

Diakin alumneilta on saatu positiivista palautetta erityisesti vahvan eettisen osaamisen ylivertaisuudesta, laajan tulkkausosaamisen hallinnasta ja opetuksen korkeasta laadusta sekä työelämässä edellytettävien asiantuntijaviestinnän taitojen kehittymisestä.

Koulutukset alkavat elokuussa 2018.

Haussa olevat kohteet 2.–16.7.:

Helsingin-kampus (monikampustoteutus)

Turun-kampus