Diakissa tapahtuu: Opiskelijoiden mielenterveyspäivä 18.4.2018

Tervetuloa viettämään opiskelijoiden mielenterveyspäivää Helsingin kampukselle lounasaikaan!

Mielenterveys on voimavara ja hyvinvointimme kulmakivi. Keskiviikkona 18.4. on valtakunnallinen opiskelijoiden mielenterveyspäivä. Diakin Helsingin kampuksella on päivälle omistettu ruokapöytä lounasaikaan. Pöydän ääreen voi kuka tahansa tulla nauttimaan lounasta yhteisöllisesti. Pöydästä löytyy myös kehukortteja, joilla voit tsempata läheisiäsi milloin tahansa!

Mielenterveyspäivä on Nyyti ry:n koordinoima kampanja, ja se on osa Opiskelijahyvinvointiverkoston toimintaa. Katso lisää tietoa Nyytin sivuilta.

Hyvinvoinnin tukeminen Diakissa

Opiskelijoiden jaksamisen ja hyvinvoinnin tukena toimii ympäri vuoden kaikilla kampuksilla erilaisia moniammatillisia tukiryhmiä, jotka tarjoavat apua takkuileviin opintoihin, tiedonhakuun tai ongelmia aiheuttaneisiin tehtäviin. Lisäksi Helsingin ja Pieksämäen kampuksilla kokoontuu Relax-ryhmä, joka tarjoaa apua stressinhallintaan.

– Välillä tuskailtiin, välillä naurettiin, mutta kumpaakin tehtiin yhdessä. Suklaata ja kahvia kului, mutta niiden voimalla päästiin huipputulokseen: 114 suoritettuun opintopisteeseen, kertoo opo Pauliina Seppä tukiryhmästä, jossa tehtiin rästiin jääneitä tehtäviä.

Lue lisää opiskelijoiden hyvinvointia tukevista palveluista.