Kärjet 2018 -kilpailu on käynnissä – äänestä suosikkiasi!

Kärjet on vuosittainen kilpailu, jossa palkitaan vaikuttavin TKI-hanke tai toiminta ammattikorkeakoulussa. Tänä vuonna etsitään hankkeita, joilla on näyttöä tuloksista ammattikorkeakoulupäivien yhteisestä teemasta ”FUTURE LEARNING”. Diak on mukana kilpailussa romanien koulutuspolkuja sujuvoittavalla Tšetanes naal -hankkeellaan. Äänestä suosikkiasi!

Kärjet-kilpailu on nyt käynnissä, ja Diak on mukana kilpailussa Tšetanes naal – koulutuspoluilla -hankkeellaan, jossa sujuvoitetaan romanitaustaisten henkilöiden opintopolkuja. Katso Diakin kilpailuvideo.

Kaikki kilpailuvideot löytyvät Metropolian sivuilta. Pääset äänestämään suosikkiasi täältä.

Äänestys päättyy perjantaina 20.4.2018. Voittaja julkistetaan Porissa ammattikorkeakoulupäivien yhteydessä toukokuussa 2018.

Seuraa keskustelua somessa tunnisteella #kärjet2018!