Ura auttamisen asiantuntijana kiehtoo nuoria: Diakiin haettiin jälleen ahkerasti

Diakonia-ammattikorkeakoulun koulutustarjonta kiinnosti kevään yhteishaussa. Diakiin haki noin 12 hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden. Kevään yhteishaku korkeakouluopintoihin päättyi keskiviikkona 28.3.

Diakin koulutuksiin haki yhteishaussa ja samanaikaisesti järjestetyissä erillishauissa yhteensä 6 507 henkilöä. Ensisijaisia hakijoita oli yhteensä 1 703.

– Diakin koulutukset kiinnostavat hakijoita vuodesta toiseen. On ilahduttavaa, että näin moni nuori haluaa työkseen vaikuttaa haavoittuvassa asemassa olevien elämään ja rakentaa parempaa maailmaa, sanoo toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujala.

Erityisen suosittuja olivat Helsingissä järjestettävät opinnot, kuten sosionomin ja sairaanhoitajan koulutukset. Myös sosiaali- ja terveysalan ylemmät AMK-koulutukset vetivät menestyksekkäästi hakijoita, sillä ne vastaavat sisällöiltään hakijoiden ja työelämän tarpeita.

Valinnan tulokset

Ilmoitamme nettisivuillamme, kun valinnan tulokset ovat valmiit. Valinnat varmistuvat 28. kesäkuuta 2018 mennessä. Valittujen opiskelijoiden nimiä emme julkaise netissä.

Hakija näkee lopullisen tilanteensa Opintopolku-palvelusta. Kaikki hakijat saavat tiedon opiskelijavalintojen tuloksesta sähköpostitse.

Hakijalle tarjotaan yhteishaussa vain yhtä opiskelupaikkaa eli ylimmäksi sijoitettua hakukohdetta, johon valinnan tulos riittää.

Jäikö opiskelupaikka saamatta?

Tutustu Diakin avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaan! Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit suorittaa samoja opintojaksoja kuin Diakonia-ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijatkin.

Tutkinto-opiskelijaksi voi seuraavan kerran hakea syksyllä. Syksyn yhteishaku järjestetään 5.–19. syyskuuta 2018.

Lisätiedot:

Tutustu hakijan sivuihin

Diakin hakijapalvelut
hakijapalvelut@diak.fi
p. 0400 725 384