Tutustu asioimistulkkauksen koulutukseen

Tule tutustumaan asioimistulkkauksen koulutukseen maanantaina 26.3.2018 klo 14–18 Helsingin-kampuksella. Paikalla on alan ammattilaisia sekä kahvitarjoilu.

Oletko koskaan pohtinut, millaista asioimistulkin työ on? Tule keskustelemaan ja esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä kahvikupposen äärellä. Paikalla on asioimistulkkauksen lehtori, opinto-ohjaaja sekä opiskelijoita.

Hakuaika asioimistulkkauksen koulutukseen on 14.–28.3.2018.

Syksyllä opinnot aloittavan ryhmän toisena työkielenä on arabia, dari, kiina (mandariini), kurdi (soran), persia, somali, tigrinja tai urdu. Et tarvitse aiempaa kokemusta tulkkaamisesta; riittää, että osaat suomen kielen lisäksi sujuvasti yhtä hakukielistä. Koulutuksen vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.2.

Tutustu tapahtuman esitteeseen ja hae mukaan syksyn opintoihin!