Tervetuloa Diakin uusille verkkosivuille!

Diakin uudistuneet verkkosivut on avattu tänään 4. tammikuuta. Samalla julkistimme uuden visuaalisen ilmeemme.

Diakin tunnus on uudistunut, samoin värit, yritysfontit ja koko visuaalinen maailma. Visuaalisella ilmeellä viestitään yrityksen tai yhteisön arvoista ja strategiasta.

– Diakin uusi ilme herättää mielikuvia laadukkuudesta, asiantuntevuudesta, rohkeudesta ja yhteisöllisyydestä kristillistä arvopohjaamme unohtamatta. Se kuvastaa hyvin Diakin profiilia suomalaisen korkeakoulutuksen kentällä, sanoo toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujala.

Ilmeen uudistuksessa kartoitettiin Diakin opiskelijoiden ja henkilöstön sekä sidosryhmien ja alumnien mielipiteitä ja toiveita.

– Järjestimme verkkokyselyitä sekä ideointipajoja, joista saimme arvokasta tietoa kehitystyöhön. Kaikki diakilaiset otettiin mukaan uudistamaan yhteistä ilmettämme, sanoo viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne.

Ilmeen on suunnitellut Diakin markkinointitoimistokumppani Recommended Finland.

Uuden logon voit ladata käyttöösi Medialle-sivulta.

Uudet sivut ovat käyttäjälähtöiset

Uusien verkkosivujen suunnittelua on ohjannut käyttäjälähtöisyys: konseptoinnissa on otettu huomioon eri käyttäjäryhmien tarpeet ja se, miten he navigoivat sivustolla.

Sivut on toteuttanut teknisesti verkkopalveluiden kehittäjäyritys Poutapilvi.

– Sivut palvelevat opiskelijoita, hakijoita, Diakin työelämäpalveluiden käyttäjiä ja sidosryhmiä, ja ne toimivat ongelmitta kaikenlaisilla laitteilla, Aura Vuorenrinne sanoo.

Sivut jakautuvat viiteen pääosioon, jotka ovat hakeminen, opiskelu, tutkimus ja kehitys, työelämäpalvelut ja Diak.

Hakeminen-osiossa kerrotaan Diakin koulutuksista, Diakiin hakemisesta ja avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta.

Opiskelu-osiossa on tietoa, ohjeita ja lomakkeita nykyisille opiskelijoille. Opiskelijoiden ohjeita ja lomakkeita on selkiytetty samalla kun sivuja on uudistettu.

Tutkimus ja kehitys -osiossa kerromme hankkeistamme, julkaisuistamme ja avoimen tieteen ja tutkimuksen periaatteistamme, ja työelämäpalveluiden sivuilla esittelemme osaamista syventävää ja täydentävää koulutustarjontaamme sekä tarjoamme kehittämistyökaluja organisaatioiden ja asiantuntijoiden käyttöön. Työelämäpalvelut-osio palvelee myös alumneja.

Diak-osiossa esittelemme mm. Diakin organisaation ja kampukset sekä kirjasto- ja tietopalvelut.

Sivut ovat kokonaan kaksikieliset. Kevään aikana lisäämme sivuille vielä mm. ruudunlukuohjelman, jotta sivut ovat saavutettavat mahdollisimman monille käyttäjäryhmille. Sivut toimivat parhaiten muilla selaimilla kuin Internet Explorerilla.

Tutustu myös ajankohtaisiin uutisiin ja tapahtumakalenteriin!