Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
Siirry ylös
Sisäänkirjautuminen

avoIN​@diak

Diakonia-ammattikorkeakoulun avoin ammattikorkeakoulu


 
 
 
 
Kevään 2018 lukukausikokonaisuuksien (polkuopinnot) ilmoittautuminen alkaa tänään maanantaina 4.12. terveysalan koulutuksilla ja jatkuu tiistaina 5.12. sosiaalialan koulutuksilla.

Yksittäisten opintojen opintotarjonnan julkaisu on myös alkanut. Kurssitarjonta täydentyy vielä viikkojen 49 ja 50 aikana.

 
 
 

Avoimessa ammattikorkeakoulussa sinulla on mahdollisuus opiskella pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta Diakin kaikkien koulutusalojen ammattikorkeakouluopintoja.

Avoin ammattikorkeakoulu on sinua varten, jos haluat

•täydentää ja ylläpitää ammattiosaamistasi
•tähdätä ammattikorkeakoulututkintoon
•kehittää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan
•mielenkiintoisen ja haastavan harrastuksen!
 
Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit suorittaa samoja opintojaksoja kuin Diakonia-ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijatkin. Voit keskittyä yhteen koulutusalaan tai yhdistellä opintoja eri aloilta oman kiinnostuksesi ja tavoitteittesi mukaan.

Ammattikorkeakoulututkintoa ei avoimen ammattikorkeakoulun kautta voi saada, mutta koska kaikki opintojaksot ovat sisällöltään ja vaatimustasoltaan Diakin tutkintovaatimusten mukaisia, on avoimessa suoritetut opinnot mahdollista hyväksyttää osaksi tutkintoa myöhemmin.

Diakin avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla opintoja sekä syksyllä että keväällä. Lisäksi tarjolla keskellä lukukautta alkavia kursseja. 

 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​