Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
Siirry ylös
Sisäänkirjautuminen

Ajankohtaiset uutiset

:

Pikakäynnistys

Etusivu > Diak NYT > Ajankohtaiset uutiset > Viestit > Helsingin piispa Teemu Laajasalo vierailee Diakissa huomenna 30.11.
marraskuu 29
Helsingin piispa Teemu Laajasalo vierailee Diakissa huomenna 30.11.

Helsingin uusi piispa Teemu Laajasalo vierailee Diakonia-ammattikorkeakoulun Helsingin-kampuksella Kalasatamassa huomenna torstaina 30. marraskuuta. Vierailu on osa kampuksen Kirkon alan opiskelijoiden päivää.

kehi_duuriin29.jpg
Teemu Laajasalo osallistui paneelikeskusteluun Diakin kehittämispäivillä maaliskuussa 2017.

Vierailu alkaa klo 8.30 tilassa 332 aamuhartaudella, jonka jälkeen kirkon alan lehtori Sami Ritokoski ja opiskelija Anna Hiekkataipale haastattelevat Laajasaloa.

Päivään kuuluu myös open space -työskentelyä motivaatiosta, innosta ja innostumisesta työhön sekä toritapahtuma, jossa kristilliset opiskelija- ja muut järjestöt sekä ammattiliitot esittelevät toimintaansa opiskelijoille.

Diak tekee paljon yhteistyötä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon eri toimijoiden ja Helsingin hiippakunnan kanssa.

– Diakin ja Helsingin hiippakunnan välinen yhteistyö on ollut aina tiivistä. Haluamme jatkaa tätä yhteistyötä myös tulevaisuudessa, sanoo Diakin toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujala.

– Haluamme syventää ja laajentaa koulutus- ja kehittämisyhteistyötämme kirkon toimijoiden kanssa, koska tarjoamme ainoana Suomessa koulutuksia, jotka antavat kelpoisuuden diakonin sekä kirkon nuorisotyönohjaajan ja varhaiskasvatuksen ohjaajan virkoihin, sanovat kirkon alan koulutuspäällikkö Jussi Murtovuori ja lehtori Sami Ritokoski.

Teemu Laajasalo vihittiin Helsingin piispaksi 12. marraskuuta. Laajasalo vieraili Diakissa myös maaliskuussa, kun hän osallistui paneelikeskusteluun Diakin kehittämispäivillä.

Yhteystiedot:

Jussi Murtovuori; koulutuspäällikkö, diakonia ja kasvatus, Diakonia-ammattikorkeakoulu
jussi.murtovuori(at)diak.fi
050 308 6651

Sami Ritokoski, lehtori, kirkon ala, Diakonia-ammattikorkeakoulu
sami.ritokoski(at)diak.fi
040 509 2606